top of page
Urn baby Jessey.jpg

Sterren kindjes

Handen gebruik je om elkaar aan te raken en te troosten

Handen gebruik je om elkaar aan te raken, te troosten, te proosten en elkaar vast te houden op momenten waarop jij dat nodig hebt. De handen van jouw geliefden herken je waarschijnlijk uit duizenden en dat maakt het een heel bijzonder lichaamsdeel. 

Met onze handbeelden leggen wij handen op een herkenbare en persoonlijke manier vast. Zo maken wij handbeelden van ouders en kinderen, stellen, gezinnen en complete families. De beelden symboliseren de verbintenis tussen personen en dat geeft elke keer weer een hele warme en bijzondere uitstraling.

Wij maken de handbeelden bij ons op het atelier. Eerst maken we kennis met elkaar, bespreken jullie wensen en kijken naar de mogelijkheden. Daarna maken we een afdruk met behulp van medisch getest alginaat. Deze mal vormt de blauwdruk voor het beeld, dat wij uiteindelijk van supersterk hars maken en afwerken. Het beeld kan door het gebruik van hars tegen een stootje en zal een leven lang meegaan. 

Vier weken na het maken van de afdruk is het handbeeld klaar om opgehaald te worden. Dit doen wij altijd aan de hand van een intieme onthulling bij ons in het atelier. 
 

Enkele voorbeelden

Onze werkwijze

Onze beelden worden gemaakt aan de hand van een mal van medisch getest alginaat. Deze stof is honderd procent vriendelijk voor de huid, je sieraden en het milieu. Het maken van de mal duurt ongeveer een minuut en is voor veel mensen een bijzonder moment. Je staat echt even stil bij het moment en de situatie

Hoe wij te werk gaan

Het maken van beelden doen wij altijd met veel liefde en we vinden dan ook niets specialer dan een beeld maken waar onze klanten een leven lang blij mee zullen zijn. Wij gaan persoonlijk, met aandacht en gevoel te werk. Een uitgebreide kennismaking vormt dan ook de eerste stap in het proces.

Lees verder
Aardewerk en Craft

Ons atelier

Beeeldig werkt vanuit haar eigen atelier in Reeuwijk. Hier worden klanten persoonlijk ontvangen en maken we altijd eerst uitgebreid kennis met elkaar. In alle rust hebben we een prettig gesprek over het verhaal van onze klant en kijken we samen naar alle wensen en mogelijkheden.

Waarom voor ons kiezen?

Net als de band met jouw dierbaren, krijgt een beeld van Beeeldig met de jaren steeds meer emotionele waarde. Bij elke klant staan wij stil bij de essentie van het beeld dat we samen aan het creëren zijn. In ons atelier hangt dan ook een prettige en intieme sfeer. In goede gesprekken vinden we toenadering en leren wij onze klanten door en door kennen. Voor ons is dit een belangrijke stap in het productieproces: in de beelden leggen wij immers een stukje leven vast. 

Lees verder
studio.jpeg
bottom of page