top of page

Torso's

Je lichaam op z’n
allermooist vastleggen?

Dat doe je door het maken van een torso. Deze beelden zijn heel uniek en geven een bijna intieme blik op jouw lichaam. Het maken van een torso is leuk wanneer je hard hebt getraind om een sterk lichaam te krijgen. 

 

Als je heel trots bent op je lijf of wanneer je weet dat er op korte termijn iets zal veranderen aan jouw lichaam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een borstoperatie of een zwangerschap. 

Het maken van een torso gaat iets anders dan het maken van onze andere beelden. Bij de andere beelden, zoals een handbeeld, steek je het lichaamsdeel in medisch getest alginaat. Bij een torso werken we met net een ander soort alginaat, die steviger is en minder druipt. Deze smeren we op het lichaam en hier overheen komt ter versteviging een laag gips, de casting zelf duurt gemiddeld 15 tot 20 minuten. In ons atelier gaan wij aan de slag met de torso en maken het beeld van hars. Dit hars is erg hard en hierdoor super solide. 

Na zes tot acht weken is de torso bewerkt en helemaal af. Bij ons in het atelier doen we een mooie onthulling. 
 

content

Enkele voorbeelden

image00002.jpeg
image00008.png
image00010_edited.jpg

Onze werkwijze

Onze beelden worden gemaakt aan de hand van een mal van medisch getest alginaat. Deze stof is honderd procent vriendelijk voor de huid, je sieraden en het milieu. Het maken van de mal duurt ongeveer een minuut en is voor veel mensen een bijzonder moment. Je staat echt even stil bij het moment en de situatie

Hoe wij te werk gaan

Het maken van beelden doen wij altijd met veel liefde en we vinden dan ook niets specialer dan een beeld maken waar onze klanten een leven lang blij mee zullen zijn. Wij gaan persoonlijk, met aandacht en gevoel te werk. Een uitgebreide kennismaking vormt dan ook de eerste stap in het proces.

Lees verder
Aardewerk en Craft

Ons atelier

Beeeldig werkt vanuit haar eigen atelier in Reeuwijk. Hier worden klanten persoonlijk ontvangen en maken we altijd eerst uitgebreid kennis met elkaar. In alle rust hebben we een prettig gesprek over het verhaal van onze klant en kijken we samen naar alle wensen en mogelijkheden.

Waarom voor ons kiezen?

Net als de band met jouw dierbaren, krijgt een beeld van Beeeldig met de jaren steeds meer emotionele waarde. Bij elke klant staan wij stil bij de essentie van het beeld dat we samen aan het creëren zijn. In ons atelier hangt dan ook een prettige en intieme sfeer. In goede gesprekken vinden we toenadering en leren wij onze klanten door en door kennen. Voor ons is dit een belangrijke stap in het productieproces: in de beelden leggen wij immers een stukje leven vast. 

Lees verder
studio.jpeg
bottom of page