top of page
image00006.jpeg

Wie wij zijn

Beeeldig is een kleinschalig bodycasting atelier. Het maken van beelden doen wij altijd met veel liefde en we vinden dan ook niets specialer dan een beeld maken waar onze klanten een leven lang blij mee zullen zijn. Beeeldig heeft zich gespecialiseerd in het maken van handbeelden, beelden van baby’s en kinderen, torso’s, dieren en dierbare overledenen.

 

In 2017 werd Beeeldig opgericht door Lisa Verweij. “Inmiddels werk ik samen met mijn moeder Christy en onze vrijwilliger Floor". Met z’n drieën streven ze er bij elke klant naar om er een fijne en onvergetelijk ervaring van te maken.

 

De naam Beeeldig is expres geschreven met een extra ‘e’. De extra 'e' van echtheid van onze beelden en van ons als persoon. Wij werken samen met mensen op kwetsbare, feestelijke en andere bijzondere momenten. Hier gaan wij zorgvuldig en met veel respect mee om.”

Bij Beeeldig word je altijd warm ontvangen. Samen zitten en een persoonlijk gesprek zijn vaste onderdelen van onze werkwijze. “Wij willen onze klanten graag écht leren kennen en we staan altijd voor ze klaar”, zegt Lisa. ‘Altijd’ is in deze zin zeer letterlijk, Beeeldig werkt in sommige situaties namelijk echt dag en nacht. “Bijvoorbeeld na het overleiden van een dierbare. Je kunt ons altijd bellen en wij komen direct naar de plek waar deze persoon zich bevindt, zoals een woonhuis, maar ook een ziekenhuis of mortuarium. Ter plekke maken wij een siliconen mal van de hand van jouw dierbare. Hiermee kunnen wij een waardevol beeld maken. Een heel bijzonder aandenken.” Dit is mogelijk bij volwassenen, maar ook bij overleden kinderen en baby’tjes.

 

De persoonlijke en intieme aanpak zoals bij Beeeldig is zeer uniek. Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken naar alle mooie mogelijkheden.

Onze aanpak is persoonlijk, met aandacht en oog voor onze klanten. 

content

Ons atelier

Beeeldig werkt vanuit haar eigen atelier in Reeuwijk. Hier worden klanten persoonlijk ontvangen en maken we altijd eerst uitgebreid kennis met elkaar. In alle rust hebben we een prettig gesprek over het verhaal van onze klant en kijken we samen naar alle wensen en mogelijkheden.

Waarom voor ons kiezen?

Net als de band met jouw dierbaren, krijgt een beeld van Beeeldig met de jaren steeds meer emotionele waarde. Bij elke klant staan wij stil bij de essentie van het beeld dat we samen aan het creëren zijn. In ons atelier hangt dan ook een prettige en intieme sfeer. In goede gesprekken vinden we toenadering en leren wij onze klanten door en door kennen. Voor ons is dit een belangrijke stap in het productieproces: in de beelden leggen wij immers een stukje leven vast. 

Sfeer foto.jpg
Neem contact met ons op

Bedankt voor de inzending!

bottom of page