top of page
image00005.jpeg

Dier in beeld

Maakt jouw huisdier ook echt onderdeel uit van het gezin?

Dan is het vereeuwigen van de poot van jouw trouwe viervoeter een hele mooie manier om hem of haar voorgoed onderdeel van jullie huishouden te laten zijn. Wij hebben veel ervaring met het maken van beelden van (huis)dieren, zoals honden en paarden.

 

Voor maken van een beeld van een dier, maken wij eerst een afdruk van de poot of hoef. Hiervoor vetten we het af te drukken lichaamsdeel in met vaseline, zodat de poot of hoef soepel in en uit het medisch getest alginaat kan glijden. Zo voorkomen we ongemak voor het dier en kunnen wij een mooie mal maken.

 

Deze mal gebruiken we vervolgens om de definitieve afdruk van hars te maken. Het beeld is door het gebruik van hars heel erg hard en kan dus tegen een stootje. De afdruk maken we bij kleine dieren in ons atelier en bij grote dieren (zoals paarden) op locatie. 
 

Na vier weken is het beeld van jouw dier helemaal klaar. We doen altijd een bijzondere onthulling, waarna het beeld mee naar huis genomen mag worden. 

Het is voor ons van het grootste belang dat dieren zich op hun gemak voelen. Wij zorgen daarom voor een relaxte sfeer en voldoende lekkernijen. Zo werken we samen op een fijne manier naar een mooi eindproduct toe. 
 

content

Enkele voorbeelden

Onze werkwijze

Onze beelden worden gemaakt aan de hand van een mal van medisch getest alginaat. Deze stof is honderd procent vriendelijk voor de huid, je sieraden en het milieu. Het maken van de mal duurt ongeveer een minuut en is voor veel mensen een bijzonder moment. Je staat echt even stil bij het moment en de situatie

Hoe wij te werk gaan

Het maken van beelden doen wij altijd met veel liefde en we vinden dan ook niets specialer dan een beeld maken waar onze klanten een leven lang blij mee zullen zijn. Wij gaan persoonlijk, met aandacht en gevoel te werk. Een uitgebreide kennismaking vormt dan ook de eerste stap in het proces.

Lees verder
Aardewerk en Craft

Ons atelier

Beeeldig werkt vanuit haar eigen atelier in Reeuwijk. Hier worden klanten persoonlijk ontvangen en maken we altijd eerst uitgebreid kennis met elkaar. In alle rust hebben we een prettig gesprek over het verhaal van onze klant en kijken we samen naar alle wensen en mogelijkheden.

Waarom voor ons kiezen?

Net als de band met jouw dierbaren, krijgt een beeld van Beeeldig met de jaren steeds meer emotionele waarde. Bij elke klant staan wij stil bij de essentie van het beeld dat we samen aan het creëren zijn. In ons atelier hangt dan ook een prettige en intieme sfeer. In goede gesprekken vinden we toenadering en leren wij onze klanten door en door kennen. Voor ons is dit een belangrijke stap in het productieproces: in de beelden leggen wij immers een stukje leven vast. 

Lees verder
studio.jpeg
bottom of page