top of page
banner-img-1_edited.jpg

Hoe wij werken

Beeeldig werkt vanuit haar eigen atelier in Reeuwijk. Hier worden klanten persoonlijk ontvangen en maken we altijd eerst uitgebreid kennis met elkaar. Onder het genot van een kop koffie hebben we een prettig gesprek over het verhaal van onze klant en kijken we samen naar alle wensen en mogelijkheden. 

Onze beelden worden gemaakt aan de hand van een mal van medisch getest alginaat. Deze stof is honderd procent vriendelijk voor de huid, je sieraden en het milieu. Het maken van de mal duurt ongeveer een minuut en is voor veel mensen een bijzonder moment. Je staat echt even stil bij het moment en de situatie. En maak je een beeld samen met iemand anders? Dan is het vaak ook een heel intiem en speciaal moment samen. De mal maken we bij ons in het atelier en in sommige gevallen op locatie. Denk hierbij bij aan de afdruk van een overledene of een groot dier, zoals een paard. Indien het niet mogelijk is om naar ons te komen, komen wij graag naar onze klanten toe.

Met deze mal kunnen wij aan de slag met het beeld. Onze beelden worden gemaakt van hars (niet van gips!) en zijn hierdoor zeer robuust. Ze kunnen absoluut tegen een stootje en gaan een leven lang mee. Een beeld krijgt door de jaren heen steeds meer emotionele waarde en wordt eigenlijk steeds mooier. 

Na het maken van de afdruk gaan wij met het beeld aan de slag. Door middel van een zorgvuldige en liefdevolle afwerking geven wij de beelden een stukje persoonlijkheid mee. Vier weken na het maken van de mal is het beeld klaar en vindt de onthulling plaats. De meeste van onze klanten vinden dit een heel speciaal moment. En wij natuurlijk ook! 

Elk beeld krijgt met de jaren steeds meer (emotionele) waarde. Hoe langer je hem in huis hebt en hoe vaker je ernaar kijkt, des te meer gevoel roep hij op. Het is een cadeau dat eigenlijk steeds mooier wordt en dichterbij je komt te staan. 
 

Beeeldig werkt vanuit haar eigen atelier in Reeuwijk.

content

Ons atelier

Beeeldig werkt vanuit haar eigen atelier in Reeuwijk. Hier worden klanten persoonlijk ontvangen en maken we altijd eerst uitgebreid kennis met elkaar. In alle rust hebben we een prettig gesprek over het verhaal van onze klant en kijken we samen naar alle wensen en mogelijkheden.

Waarom voor ons kiezen?

Net als de band met jouw dierbaren, krijgt een beeld van Beeeldig met de jaren steeds meer emotionele waarde. Bij elke klant staan wij stil bij de essentie van het beeld dat we samen aan het creëren zijn. In ons atelier hangt dan ook een prettige en intieme sfeer. In goede gesprekken vinden we toenadering en leren wij onze klanten door en door kennen. Voor ons is dit een belangrijke stap in het productieproces: in de beelden leggen wij immers een stukje leven vast. 

Sfeer foto.jpg
Neem contact met ons op

Bedankt voor de inzending!

bottom of page