top of page
banner-img-1_edited.jpg

Ons atelier

Het atelier van Beeeldig bevindt zich in Reeuwijk. Bijna alle afdrukken voor de beelden maken wij in ons atelier, tenzij het om logistieke redenen niet mogelijk is om het hier plaats te laten vinden. Denk hieraan in het geval van beeld van een overledene, zieke, een groot huisdier (zoals een paard), enzovoorts. In deze situaties komen wij heel graag naar jullie toe, waar dat dan ook mag zijn. Zo werken wij ook geregeld vanuit woonhuizen, ziekenhuizen, mortuaria en stallen/boerderijen. In deze unieke situaties zijn wij ook ’s nachts oproepbaar. 

Bij ons staat de koffie altijd klaar. Wij vinden het heel erg belangrijk om een prettige en intieme sfeer te waarborgen. In goede gesprekken vinden we toenadering en leren wij onze klanten door en door kennen. Voor ons is dit een belangrijke stap in het productieproces: in de beelden leggen wij immers een stukje leven vast.

 

Ons atelier is voorzien van een veilige brandkast. Hier bewaren wij alle mallen en beelden die nog opgehaald moeten worden. Zijn jullie er (nog) niet aan toe om jullie dierbare beeld te bekijken en mee naar huis te nemen? Dan bewaren wij het op een veilige plek totdat jullie het een goed moment vinden.

 

Wij kijken ernaar uit om kennis te maken! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het atelier van Beeeldig bevindt zich in Reeuwijk.

content

Onze werkwijze

Onze beelden worden gemaakt aan de hand van een mal van medisch getest alginaat. Deze stof is honderd procent vriendelijk voor de huid, je sieraden en het milieu. Het maken van de mal duurt ongeveer een minuut en is voor veel mensen een bijzonder moment. Je staat echt even stil bij het moment en de situatie

Hoe wij te werk gaan

Het maken van beelden doen wij altijd met veel liefde en we vinden dan ook niets specialer dan een beeld maken waar onze klanten een leven lang blij mee zullen zijn. Wij gaan persoonlijk, met aandacht en gevoel te werk. Een uitgebreide kennismaking vormt dan ook de eerste stap in het proces.

Aardewerk en Craft
Neem contact met ons op

Bedankt voor de inzending!

bottom of page