top of page
IMG_2018 bewerkt.jpg

Baby's en kinderen

Zou jij ook het liefste willen dat jouw (klein)kind voor altijd klein blijft?

Veel ouders en grootouders wensen dat ze de tijd stil zouden kunnen zetten en met een handbeeld van Beeeldig kan je dit ook een beetje doen. De zorgvuldig gemaakte beelden zijn een prachtige documentatie van elke fase in de levens van jullie (klein)kinderen. 

Het maken van een handbeeld van baby’s en kinderen gebeurt bij ons in het atelier in Reeuwijk. Hier maken we een mal van van medisch getest alginaat, welke we gebruiken om het definitieve beeld van ultra sterk hars te maken. Dit hars is erg solide en kan goed tegen een stootje. 
 

Omdat het maken van een afdruk best spannend kan zijn voor (jonge) kinderen, maken we er altijd een gezellige bedoeling van. We zingen liedjes en doen er alles aan om een fijne en ontspannen sfeer te creëren. Op deze manier hebben zij een hele leuke tijd en lukt het vaak erg goed om een mooie afdruk te maken. 


Vier weken na het maken van de afdruk, wordt het handbeeld bij ons op het atelier onthuld. Altijd een bijzonder moment! De kinderen vinden het vaak geweldig om te zien hoe hun handjes zijn vastgelegd in het beeld. Dit maakt het niet alleen een leuk cadeau om te geven en te krijgen, maar zeker ook om te maken. 

content

Enkele voorbeelden

Onze werkwijze

Onze beelden worden gemaakt aan de hand van een mal van medisch getest alginaat. Deze stof is honderd procent vriendelijk voor de huid, je sieraden en het milieu. Het maken van de mal duurt ongeveer een minuut en is voor veel mensen een bijzonder moment. Je staat echt even stil bij het moment en de situatie

Hoe wij te werk gaan

Het maken van beelden doen wij altijd met veel liefde en we vinden dan ook niets specialer dan een beeld maken waar onze klanten een leven lang blij mee zullen zijn. Wij gaan persoonlijk, met aandacht en gevoel te werk. Een uitgebreide kennismaking vormt dan ook de eerste stap in het proces.

Lees verder
Aardewerk en Craft

Ons atelier

Beeeldig werkt vanuit haar eigen atelier in Reeuwijk. Hier worden klanten persoonlijk ontvangen en maken we altijd eerst uitgebreid kennis met elkaar. In alle rust hebben we een prettig gesprek over het verhaal van onze klant en kijken we samen naar alle wensen en mogelijkheden.

Waarom voor ons kiezen?

Net als de band met jouw dierbaren, krijgt een beeld van Beeeldig met de jaren steeds meer emotionele waarde. Bij elke klant staan wij stil bij de essentie van het beeld dat we samen aan het creëren zijn. In ons atelier hangt dan ook een prettige en intieme sfeer. In goede gesprekken vinden we toenadering en leren wij onze klanten door en door kennen. Voor ons is dit een belangrijke stap in het productieproces: in de beelden leggen wij immers een stukje leven vast. 

Lees verder
IMG_2018 bewerkt.jpg
bottom of page